House with panoramic view
House with panoramic view

 

Klikni na Fotografiju za pregled galerije

 

 

Kuća se nalazi u Orebiću, u naselju Podgorje. Radi se o odličnoj lokaciji koja nudi mir i privatnost, puno zelenila i predivan pogled na korčulansko-pelješki morski kanal i okolni arhipelag.

Ukupna stambena površina je 180 m2. Kuća se sastoji od prizemlja i kata. U prizemlju su kuhinja i dnevni boravak, WC i garaža. Iz dnevnog boravka se izlazi na terasu s koje se pruža pogled na more. U prizemlju se također nalazi i podrum površine 40 m2, koji se može iskoristiti za čuvanje vina, teretanu i dr.

Na katu su 4 spavaće sobe i kupaonica te balkon.

Kuća je u potpunosti završena. Okućnica je prostrana i pruža brojne mogućnosti, npr. izgradnju bazena ili sjenice itd. S obzirom na lokaciju i koncept, kuća je osim za odmor i privatnu uporabu, pogodna i za iznajmljivanje.

 

This house is located in Podgorje, Orebić. It's an excellent location that offers peace and privacy, lots of greenery and a beautiful view of the sea channel between Korčula and Pelješac and the surrounding archipelago.

Total living area of the house is 180 m2. It consists of two floors, ground floor and the first floor. On the ground floor there is a kitchen, living room, toilet and a garage. From the living room there is an entrance to a terrace overlooking the sea. There is also a cellar size 40 m2 on the ground floor, which can be used for wine, gym and so on.

On the first floor there are 4 bedrooms, bathroom and a balcony.

House is completely finished. The courtyard is spacious and offers numerous possibilities, like building a pool, summer kitchen, lounge area etc. Due to the location and concept, this house is, except for vacation and private use, also suitable for renting.

Latitude: 42.98128324716012
Longitude: 17.164009491388242
HouseID: 521
Title: House with panoramic view
Country: Croatia
Region: Dalmatia
City: Orebić
Address: Podgorje
Listing type: house for sale
Price: 225.000,00 EUR
Price type: negotiable
Bathrooms: 2
Bedrooms: 4
Area: 180 m2
Agent: Dario
Broker: Korčula Projekti d.o.o.
Listing status: active
Property type: single family
Lot size: 353 m2
Provider class: agent
Expiration date: 2019-08-07